Atencin

club d'escalada i muntanya Pardinyes - cemp -


Resultados para el tag "pardinyes"


, 06:35

Club d'Escalada i Muntanya Pardinyes - www.cemp.es -

Publicado por muntanyapardinyes  |  2 comentarios  


Hola a todos y a todas,

en primer lugar nos presentamos, somos un Club de montaa de Lleida, el Club descalada i muntanya Pardinyes, y queremos empezar un blog para contaros todas las histrias que vamos montando y aprovechar este espacio para poder pedir consejo a la comunidad montaera y para contarnos nuestras movidas y proyectos. Pardinyes (Pardias), es una barrio de la ciudad de Lleida, dnde en el ao 1979 un grupo de colegas dieron de alta un club para poder federarse y tener un punto de encuentro. Actualmente, montamos una competicin que alguno de vosotros ya conoceis, programamos cursillos de iniciacin a la escalada, hacemos algo de tecnificacin, tambin en escalada, y recogemos las "inquietudes" de los amigos y amigas de Lleida respecto a las movidas en montaa. Bueno, ah queda la presentacin, esperamos poder sacarle provecho a esta ventana y tener un buen punto de encuentro. Gracias y hasta pronto.

Club d'Escalada i Muntanya Pardinyes

Enviar a un amigo     Imprimir este Post, 08:52

XIX Campionat dEscalada Esportiva Urbana PARDINYES ROC 09. XV Memorial Antonio Fernndez Maniega

Publicado por muntanyapardinyes  |  0 comentarios  


El dissabte 27 de setembre de 2009 vrem poder gaudir de la dinovena edici del Pardinyes Roc, i ara, desprs que durant aquestes festes ens hem trobat amb tots els "implicats" i tots lhem pogut veure; s el moment de penjar-ho al blog.
De moment, pengem una edici promocional del vdeo de la compe que vam gravar els amics de "Setdefilm" i us expliquem com van anar les coses. Properament, podreu veure tota la prova, per per anar fent boca, us pengem aquests 30 segons i aprofitem per donar-vos les grcies a tots i a totes els que ens vau acompanyar.
En resum, la prova la vam comenar el dia una mica "acollonits", perqu la coincidncia amb la prova de copa catalana que feien a Reus, la cronoescalada de Bo, i els quatre dies de bon temps que donaven en aquest pont de Sant Miquel, van fer que la participaci a primera hora del mat fos una mica justa, per la cosa s va animar...em sembla que a la gran majoria no ens agrada matinar! Bromes apart, les coincidncies amb altres campionats ... seguir leyendo »Enviar a un amigo     Imprimir este Post, 18:07

XX Campionat d'escalada esportiva PARDINYES ROC 2010

Publicado por muntanyapardinyes  |  0 comentarios  


XX Campionat d'escalada i muntanya Pardinyes ROC 2010
XVII Memorial Antonio Fernndez Maniega "Llons"

Hola a tothom,


Com cada any torna la competici d'escalada esportiva Pardinyes ROC !
Aquest any estem d'aniversari ja que arribem a la vintena edici i ho volem cellebrar amb tots vosaltres fent una festa grossa.
Ens hem esperat fins al 16 d'octubre perqu degut a obres de millora que estan fent en aquesta zona del barri de Pardinyes, ens estaven arreglan la installaci elctrica i altres cosetes que estaven per fer.
El proper dissabte dia 16 d'octubre, a partir de les 9:30 comencem la compe al rocdrom del riu i tenim previst tres categories: l'absoluta masculina i femenina, i la juvenil amb un bon grup d'alumnes del centre de tecnificaci d'escalada i que promet espectacle.

A ms, aprofitarem perqu conegueu el local que ens ha cedit l'ajuntament i que ens far de seu des d'ara mateix, situat abans de la baixada al rocdrom, just al costat del ... seguir leyendo »

Enviar a un amigo     Imprimir este Post

Sobre este Blog
Blog creado por muntanyapardinyes el 23/11/2009Archivo

Mis Categoras

Enlaces

ltimos comentarios

Mis Tags