Atencin

club d'escalada i muntanya Pardinyes - cemp -


Resultados para el tag "competiciones"


, 08:52

XIX Campionat dEscalada Esportiva Urbana PARDINYES ROC 09. XV Memorial Antonio Fernndez Maniega

Publicado por muntanyapardinyes  |  0 comentarios  


El dissabte 27 de setembre de 2009 vrem poder gaudir de la dinovena edici del Pardinyes Roc, i ara, desprs que durant aquestes festes ens hem trobat amb tots els "implicats" i tots lhem pogut veure; s el moment de penjar-ho al blog.
De moment, pengem una edici promocional del vdeo de la compe que vam gravar els amics de "Setdefilm" i us expliquem com van anar les coses. Properament, podreu veure tota la prova, per per anar fent boca, us pengem aquests 30 segons i aprofitem per donar-vos les grcies a tots i a totes els que ens vau acompanyar.
En resum, la prova la vam comenar el dia una mica "acollonits", perqu la coincidncia amb la prova de copa catalana que feien a Reus, la cronoescalada de Bo, i els quatre dies de bon temps que donaven en aquest pont de Sant Miquel, van fer que la participaci a primera hora del mat fos una mica justa, per la cosa s va animar...em sembla que a la gran majoria no ens agrada matinar! Bromes apart, les coincidncies amb altres campionats ... seguir leyendo »Enviar a un amigo     Imprimir este Post

Sobre este Blog
Blog creado por muntanyapardinyes el 23/11/2009Archivo

Mis Categoras

Enlaces

ltimos comentarios

Mis Tags