Atencin

Correr fcil y happy por la montaa


Resultados para el tag "parets montserrat"


, 16:35

X Marxa de Resistncia i Trail Parets Montserrat

Publicado por Frans Runner  |  1 comentario  


Dissabte 11 de maig ha tingut lloc la X Marxa de Resistncia i Trail Parets Montserrat.

Enguany i coincidint amb la desena edici sha afegit al format clssic de marxa el de trail competitiu. Tamb com a novetat sha modificat part del recorregut que ara surt de Parets direcci Palau de Plegamans, Caldes de Montbui, Guanta, Castellar del Valls i Sant Feliu del Rac per empalmar amb el traat permanent de la Marxa Matagalls Montserrat a la zona de la Mola.

Lobjectiu i lmit marcat de 300 participants sha assolit i el dissabte a les 5 de la matinada es tallava la cinta per donar la sortida als corredors i marxadors que pujaven carrer Major amunt direcci Montserrat. Els esperaven 58 quilmetres i ms de 200 metres de desnivell a fer en un mxim de 15 hores.

Poc desprs de les onze del mat el Toms Gmez del Centre Excursionista Parets aconseguia arribar a Montserrat, en 6 hores i 9 minuts era el primer en completar el recorregut, la primera dona la Nuria Bermdez ... seguir leyendo »

Enviar a un amigo     Imprimir este Post

Sobre este Blog
Blog creado por Frans Runner el 11/04/2013

Un lugar donde compartir experiencias relacionadas con el Trail Running, un estilo de correr tranquilo, happy y disfrutando del momento.


Archivo

Mis Categoras

Enlaces

ltimos comentarios

Mis Tags