Atención

club d'escalada i muntanya Pardinyes - cemp -


Resultados para el mes de " DE 2010", 08:52

XIX Campionat d’Escalada Esportiva Urbana PARDINYES ROC ‘09. XV Memorial Antonio Fernández Maniega “

Publicado por muntanyapardinyes  |  0 comentarios  


El dissabte 27 de setembre de 2009 vàrem poder gaudir de la dinovena edició del Pardinyes Roc, i ara, després que durant aquestes festes ens hem trobat amb tots els "implicats" i tots l’hem pogut veure; és el moment de penjar-ho al blog.
De moment, pengem una edició promocional del vídeo de la compe que vam gravar els amics de "Setdefilm" i us expliquem com van anar les coses. Properament, podreu veure tota la prova, però per anar fent boca, us pengem aquests 30 segons i aprofitem per donar-vos les gràcies a tots i a totes els que ens vau acompanyar.
En resum, la prova la vam començar el dia una mica "acollonits", perquè la coincidència amb la prova de copa catalana que feien a Reus, la cronoescalada de Boí, i els quatre dies de bon temps que donaven en aquest pont de Sant Miquel, van fer que la participació a primera hora del matí fos una mica justa, però la cosa és va animar...em sembla que a la gran majoria no ens agrada matinar! Bromes apart, les coincidències amb altres campionats ... seguir leyendo »
Envía tu comentario (0)
Enviar a un amigo     Imprimir este Post

Sobre este Blog
Blog creado por muntanyapardinyes el 23/11/2009Archivo

Mis Categorías

Enlaces

Últimos comentarios

Mis Tags