Atención

viviendo un sueño


Resultados para el mes de " DE 2009", 06:17

Marxa Beret, Cross de Rota, setmana de vacances i Campionats d'esquí

Publicado por ionaski  |  0 comentarios  


Buf, fa bastant que no escric, pero es que no he tingut temps!
Primer de tot la Marxa Beret, que va ser l'1 de febrer, va ser laq primera carrera amb l'equip Vitaldent de la Vall d'Aran, i la veritat que fenomenal; molt bon ambient, els esquís corrien..., les ceres perfectes, una carpa i tot per deixar el material i molta profesionalitat. El resultat bé, pero podia ser millor, aquest any van ser 42 km, i a falta de 3km per la meta, després d'anar tota la carrera primera em va adelantar la segona, i vaig arribar en segona posició, quina rabia!
La segona va ser el cross de Rota (Cádiz), vaig ser la 11ª, no hi ha massa que explicar, no va parar de ploure els dies que vem estar allà i la crrera va ser amb un fangueig...va ser divertit, hi havia parts del circuit que ens arribava l'aigua gairebé al genoll! Vem haver de correr amb claus del 15.
La tercera els Campionats d'esquí a Candanchú, el primer dia de biathló vaig quedar primera, no m'ho esperava perque portava un any sense ... seguir leyendo »


Envía tu comentario (0)
Enviar a un amigo     Imprimir este Post

Sobre este Blog
Blog creado por ionaski el 25/04/2010

No dejes pasar la vida inutilmente que no sabes lo que dura, atrapa cada momento, haz lo que te gusta y disfruta haciendo lo que haces, esto es ser feliz.


Archivo

Últimos comentarios

Mis Tags