Atención

 


Resultados para el mes de " DE 2013", 12:44

freeride Arcalis otra vez

Publicado por Els Barrabets  |  1 comentario  Otro madrugón (sin esfuerzo) y carretera y manta para Andorra viendo amanecer por el retrovisor y la ilusión por lo que me esperaba en ese rinconcito tan querido de Pirineo.
No me cansaré nunca de esta estación, su dominio esquiable es espectacular y tienes la posibilidad de hacer líneas nuevas durante todo el día. Allí, después de toooooodos los saludos de rigor nos dedicamos al freeride puro y duro. La nieve estaba algo difícil en las zonas soleadas por lo cual nos llevamos algún que otro susto pero en toda la cara norte era espectacular y disfrutamos como niños...
Gracias "Gallo" por llevarnos de paseo y sacar lo mejor de nosotros.


Envía tu comentario (1)
Enviar a un amigo     Imprimir este Post


, 17:01

Esquiada nadalenca amb els mestres

Publicado por Els Barrabets  |  0 comentarios  


Des de que tinc ús de raó, he tingut al costat a dues persones, (els meus pares), els quals, m'han ensenyat tot el que sé de la muntanya. M'han ensenyat a respectar-la, a escoltar-la i sobretot a gaudir-ne. Gràcies aquests aprenentatges al llarg de la meva vida, la meva passió pels esports de muntanya ha anat incrementat i fins i tot durant uns anys s'ha convertit en el meu treball aconsseguint ser tècnica d'esports i monitora d'esquí.

Sé que amb unes línies no es pot expressar tot el que aquestes dues persones han fet per mi però sí mostrar l'agraïment.

A continuació, adjunto algunes fotos de l'esquiadeta nadalenca que com cada any vàrem compartir.


Envía tu comentario (0)
Enviar a un amigo     Imprimir este Post


, 20:06

Diumenge a collserola

Publicado por Els Barrabets  |  1 comentario  


Fent un petit "parón" d'esquí ja que l'economia no ho permet i el vent bufa fort he aprofitat aquest sol de justícia... Un petit entrenament de 12 km "ets" a la Serra de Collserola. Amb petit susto al mig d'una trialera 3 flipats amb les bikes casi s'em mengen de baixada i acabem els 4 penjats d'una palmera a la Barceloneta. Felicitats al Julito per la mitja marató de Granollers i el temps aconseguit!

Sergi


Envía tu comentario (1)
Enviar a un amigo     Imprimir este Post


, 15:40

Escalant a Montserrat

Publicado por Els Barrabets  |  1 comentario  


Després d'haver-nos iniciat com a companys de cordada en via llarga fa cosa de dos mesos escalant el Gorro Frigi a Montserrat, tornem a trobarnos per fer esportiva a la mateixa muntanya.

Aquesta vegada hem triat el Jardinet. Zona perfecta per tornar-nos a iniciar a obrir vies!

Les fotos són d'enveja, un dia perfecte a uns 20ºC!!!!


Envía tu comentario (1)
Enviar a un amigo     Imprimir este Post


, 09:17

Puig de Morters amb esquís

Publicado por Els Barrabets  |  1 comentario  


Tercera sortida d'esquí de muntanya de la temporada i tercera visita als pirineus orientals, la segona a la comarca francesa del Capcir. Objectiu, el Puig de Morters (2.668m) fent una bonica i clàssica ruta circular des de l'estació de Formigueres, pujant per la Serra de Mauri i baixant per la Vall de Galba.

A mitja pujada ens comença a nevar, fa molt vent i no veiem res amb tanta boira, però gràcies al GPS d'un company arribem a l'aresta cimera, on sorprenentment no bufa gens de vent i tenim bona visibilitat.

Baixada amb neu pols molt bona a dalt, ventada al mig i més humida i enganxosa a baix, però disfrutant moltíssim! Canvis de neu típics del Pirineu on s'han portat de nassos els nous Current de Black Diamond. Quins esquís més ben parits!!

Al final 1.200m de desnivell positiu amb bona companyia i molt bon humor!!


Envía tu comentario (1)
Enviar a un amigo     Imprimir este Post
Tags: Capcir

Sobre este Blog
Blog creado por Els Barrabets el 19/01/2013

Venedors de reptes...
Escaladors i barranquistes...
Venedors de somnis...
Esquiadors i surfers...
Venedors d'il.lusions...
Hikers i runners...
APASSIONATS!


Archivo

Mis Categorías

Últimos comentarios

Mis Tags