Atencin

Excursions per Sant Lloren del Munt

  

, 16:10

Tur del Malps

Publicado por SRC  |  1 comentario
Iniciarem lexcursi a lAlzina del Salari (Ctra. de Terrassa a Mura) i pujant pels graons de Mura (foto 2) arribarem a la Cova dels Llimacs.

Continuarem pujant fins al Coll de Boix (foto 4) i agafarem el cam de la Carena de la Era dels Enrics fins al Tur del Malps, tot vorejant les agulles de Mata-rodona.

Ens aturarem a lEra dels Enrics a esmorzar tot desfruitant duna excellent vista de la serra de lObac. Abans de la tornada podem aprofitar per visitar els pins recargolats que hi ha a la carena sobre la Canal Fosca.

El cam de tornada el farem per la Font dels Debanadors (foto 3) i dall pujarem per una estreta i costeruda canal fins al cam de Mura.

Agafarem el cam cap al Pla de Serrallonga i la Carena de la Castanyera, per baixa per la canal que porta a lavenc del Llest i la Font dels Traginers, , fins a concloure lexcursi a lAlzina del Salari.

Lexcursi dura unes 3h i mitja, entre les caminades, lesmorzar i les aturades per gaudir del paisatge. s una excursi amb un desnivell mxim de 150m. I us la recomanem per persones de totes les edats que vulguin conixer part de la serra de lObac.Comentarios sobre este Post
1 usuario ha realizado 1 comentario
  • 1 - Mofeta del Valls - 17/09/2008 - 21:08 - Informar de comentario ofensivo

    Hola, noms era per dir-te que endavant amb aquestes ressenyes de muntanya i tamb que la cova dels Llimacs no s pas on dius. Prop dels Graons de Mura hi ha la cova dels Graons de Mura (amb dues entrades, una d'elles obrada, no?). la cova dels Llimacs s a la regi del Montcau-Collet del Llor. Aprofitant aquesta ressenya: coneixes l'avenc dels Pins Cargolats, abans d'arribar als pins a la dreta? Paga la pena visitar-lo: no fan falta cordes: noms un frontal. Salut Jordi


Introduce tu comentario
Para introducir un comentario debes identificarte en Barrabes.com. Haz clic aqu para identificarte
Sobre este Blog
Blog creado por SRC el 17/09/2008

Excursions d'un dia per Sant Lloren del Munt i Serra de l'Obac


Archivo

Enlaces

ltimos Posts


Mis Tags