Atencin

club d'escalada i muntanya Pardinyes - cemp -

     

, 08:52

XIX Campionat dEscalada Esportiva Urbana PARDINYES ROC 09. XV Memorial Antonio Fernndez Maniega

Publicado por muntanyapardinyes  |  0 comentarios
El dissabte 27 de setembre de 2009 vrem poder gaudir de la dinovena edici del Pardinyes Roc, i ara, desprs que durant aquestes festes ens hem trobat amb tots els "implicats" i tots lhem pogut veure; s el moment de penjar-ho al blog.
De moment, pengem una edici promocional del vdeo de la compe que vam gravar els amics de "Setdefilm" i us expliquem com van anar les coses. Properament, podreu veure tota la prova, per per anar fent boca, us pengem aquests 30 segons i aprofitem per donar-vos les grcies a tots i a totes els que ens vau acompanyar.
En resum, la prova la vam comenar el dia una mica "acollonits", perqu la coincidncia amb la prova de copa catalana que feien a Reus, la cronoescalada de Bo, i els quatre dies de bon temps que donaven en aquest pont de Sant Miquel, van fer que la participaci a primera hora del mat fos una mica justa, per la cosa s va animar...em sembla que a la gran majoria no ens agrada matinar! Bromes apart, les coincidncies amb altres campionats fan que la participaci sigui menor, cosa ben normal i un aspecte a millorar per lany que ve.
Finalment vrem ser una bona colla que vam poder gaudir duna compe molt guapa i molt renyida, ja que desprs duna final, vam haver de fer una "finalssima" de desempat entre el Cristian Gutirrez i en David Gambs, i vrem quedar primer i segon respectivament, provant una via que sortia de 8a+. El tercer lloc va correspondre a lincombustible Jordi Salas que tampoc va faltar a la cita. Pel que fa a les noies, Nria Padilla i Joana Ribes, van donar un molt bon espectacle tibant-li en una final on tamb vam veure color. Volem donar les grcies a la comissi desports del barri de Pardinyes i a la resta de patrocinadors que ens han ajudat: Federptics, Barrabes, Noguera Rom, Gam Vilatel, Aplom, aix com als moltssims collaboradors que ens han donat un cop de m. Grcies a tots.
Lany que ve arribarem a la vintena edici, ja en sn moltes, i aix es mereix un festa grossa! En primer lloc ens mirarem el calendari de proves per evitar les coincidncies amb altres competicions i des davui mateix aprofitem per demanar a tot aquell que pugui i ens vulgui donar un cop de m en lorganitzaci que ens envi un correu a cemp@cemp.es, o que vingui els dijous al casal social del barri, que entre tots li hem de fotre canya. Ja tenim algunes sorpreses pensades que segur que us faran el pes. Pel que fa al muntatge de les vies, que sens dubte s la feina ms complicada; lany que ve ens tornaran a ajudar el Domnech, el Chechu, el Jess, el Javi i el Jordi i esperem tornar a ser un bon lloc per retrobans i gaudir dun bon espectacle.
Fins aviat.

Club descalada i muntanya Pardinyes
www.cemp.esComentarios sobre este Post
0 usuarios han realizado 0 comentarios
    No existen comentarios para este post
Introduce tu comentario
Para introducir un comentario debes identificarte en Barrabes.com. Haz clic aqu para identificarte
Sobre este Blog
Blog creado por muntanyapardinyes el 23/11/2009Archivo

Mis Categoras

Enlaces

ltimos Posts


Mis Tags