Atencin

viviendo un sueo

     

, 06:17

Marxa Beret, Cross de Rota, setmana de vacances i Campionats d'esqu

Publicado por ionaski  |  0 comentarios
Buf, fa bastant que no escric, pero es que no he tingut temps!
Primer de tot la Marxa Beret, que va ser l'1 de febrer, va ser laq primera carrera amb l'equip Vitaldent de la Vall d'Aran, i la veritat que fenomenal; molt bon ambient, els esqus corrien..., les ceres perfectes, una carpa i tot per deixar el material i molta profesionalitat. El resultat b, pero podia ser millor, aquest any van ser 42 km, i a falta de 3km per la meta, desprs d'anar tota la carrera primera em va adelantar la segona, i vaig arribar en segona posici, quina rabia!
La segona va ser el cross de Rota (Cdiz), vaig ser la 11, no hi ha massa que explicar, no va parar de ploure els dies que vem estar all i la crrera va ser amb un fangueig...va ser divertit, hi havia parts del circuit que ens arribava l'aigua gaireb al genoll! Vem haver de correr amb claus del 15.
La tercera els Campionats d'esqu a Candanch, el primer dia de biathl vaig quedar primera, no m'ho esperava perque portava un any sense tirar i no vem poder tirar ni el dia d'abans, al final vaig fallar-ne 4 de 10. El dia segent a la carrera de fons, amb sortida en massa vaig fer segona, em va guanyar una alemana per 3 segons, vam anar tota la carrera juntes i al final em va passar.
I finalment la setmana de vacances amb el David. Vem estar a Jaca, pero no vem parar; el primer dia i desprs de la marxa Plan d'Estan ( se m'havia oblidat, 25 km, primera posici i un pernil) vem pujar amb esqus de travessia, piolet i crampons al Pic Espelunciencha desde Formigal, el segon dia al Pic Monges desde Astn, el tercer dia al Pic Gradiellere desde el Portalet per Frana, el cuart dia vem descansar perque jo portava els tibials amb uns morats per culpa de les botes...
Al dia segent va tocar fons i rocodrom, i el cinqu dia vem intentar el Pic Chipeta, pero se'ns va resistir ( estvem cansats, es feia tard i comeava a fer mal temps).
Va ser una setmana ven aprofitada.
Ja m'estic fent series de 5 dominades, grcies Laia pels teus nims!Comentarios sobre este Post
0 usuarios han realizado 0 comentarios
    No existen comentarios para este post
Introduce tu comentario
Para introducir un comentario debes identificarte en Barrabes.com. Haz clic aqu para identificarte
Sobre este Blog
Blog creado por ionaski el 25/04/2010

No dejes pasar la vida inutilmente que no sabes lo que dura, atrapa cada momento, haz lo que te gusta y disfruta haciendo lo que haces, esto es ser feliz.


Archivo

ltimos Posts


Mis Tags