Atencin

viviendo un sueo

     

, 23:19

Entrenament de la Tuca per rescat en allaus

Publicado por ionaski  |  0 comentarios

En vistes de laccident que va sufrir una parella a Benasque en la que va morir una noia per un allau, hem decidit entrenar a la Tuca pel rescat amb allaus, a nivell particular clar, sino la cosa ja es ms complicada, aprofitant les facultats de la raa de la Tuca, labrador, pel rescat, ja que es dels gossos que tenen lolfacte ms desarrollat, en la que per aquestes feines es una gran ajuda, i si ens pot salvar la vida, haurem daprofitar-ho!
De moment vem em fet el primer entrenament que sha basat en anar a fer una marxa caminant i de tant en tant un dels dos samagava i en havia de trobar. Va ser molt satisfactori perque no li va costar massa i a ms sho va passar molt b., ja que cada vegada que ens trobava li feiem festes, tamb es pot fer amb menjar , per motivar-la.
Els allaus son un tema molt important en que molt poca gent, sobretot els que no estn massa experimentas en muntanya no hi donen molta importancia.
Consells pels allaus:
-Consultar el nivell de risc de la zona on volem anar abans de sortir.
-No vagis mai sol/a, mnim dues persones, i avisar a alg on es va.
-Portar un equip de rescat, es car, pero ens pot salvar la vida, ja que normalment en el cas de que sobrevisquis a un allau i et quedis enterrat tens aire aproximadament per mitja hora o menys, i els equips de rescat (Guardia Civil, Bombers o Mossos), triguen un mnim de mitja hora, aix que si vas en grup o mnim dues persones i portes LEVA, pala i sonda, es pot salvar laccidentat. Enrecordat de portar-lo encs en la posici de emissi.
-Ajustar la dificultat de lexcursi a les capacitats de cada u, la majoria dels accidents son per la imprudncia, el desconeixament. i la confiana.Comentarios sobre este Post
0 usuarios han realizado 0 comentarios
    No existen comentarios para este post
Introduce tu comentario
Para introducir un comentario debes identificarte en Barrabes.com. Haz clic aqu para identificarte
Sobre este Blog
Blog creado por ionaski el 25/04/2010

No dejes pasar la vida inutilmente que no sabes lo que dura, atrapa cada momento, haz lo que te gusta y disfruta haciendo lo que haces, esto es ser feliz.


Archivo

ltimos Posts


Mis Tags