Atencin

viviendo un sueo

     

, 22:50

Ha tornat a venir la Laia a Jaca!

Publicado por ionaski  |  0 comentarios
Aquest ltim pont a tornat a venir la Laia a Jaca, que pesada!!!! Jejejejejej, es broma, ja saps que pots venir quan vulguis.
Sort que va venir el diumenge i va enganxar el final del pont, perque hi havia una gentada i unes cues per pujar a les pistes! La gent sha tornat boja! Cues de mes de 6 quilmetres, quina mala sort que noms puguin anar a esquiar els caps de setamana
El diumenge se la va emportar el Polo i el seu amic David a pendre algo perque jo treballava de nit, el dia segent vem pujat a Astn a fer travessia, sobre la una i mitja, per estalviar-nos les cues, i veiem els domingueros baixant amb una cua desde Canfranc a Villana! La neu estava regular perque hi havia molta humitat, pero va estar b, la Laia es va estrenar amb lesqu de travessia i va deixar el pabell bent alt. Desprs duna llarga migdiada vem anara a sopar amb el Polo, els dos Davids, el Sergio, el Pedro, la Laia i jo a una pizzera i a fer una copa.
El dimarts voliem anar a Somport a fer fons, pero el temps no va acompanyar, aix que vem parar el despertador i mitja volta!
Va ser un pont divertit i complet.Comentarios sobre este Post
0 usuarios han realizado 0 comentarios
    No existen comentarios para este post
Introduce tu comentario
Para introducir un comentario debes identificarte en Barrabes.com. Haz clic aqu para identificarte
Sobre este Blog
Blog creado por ionaski el 25/04/2010

No dejes pasar la vida inutilmente que no sabes lo que dura, atrapa cada momento, haz lo que te gusta y disfruta haciendo lo que haces, esto es ser feliz.


Archivo

ltimos Posts


Mis Tags