Atencin

club d'escalada i muntanya Pardinyes - cemp -

     

, 18:07

XX Campionat d'escalada esportiva PARDINYES ROC 2010

Publicado por muntanyapardinyes  |  0 comentarios
XX Campionat d'escalada i muntanya Pardinyes ROC 2010
XVII Memorial Antonio Fernndez Maniega "Llons"

Hola a tothom,


Com cada any torna la competici d'escalada esportiva Pardinyes ROC !
Aquest any estem d'aniversari ja que arribem a la vintena edici i ho volem cellebrar amb tots vosaltres fent una festa grossa.
Ens hem esperat fins al 16 d'octubre perqu degut a obres de millora que estan fent en aquesta zona del barri de Pardinyes, ens estaven arreglan la installaci elctrica i altres cosetes que estaven per fer.
El proper dissabte dia 16 d'octubre, a partir de les 9:30 comencem la compe al rocdrom del riu i tenim previst tres categories: l'absoluta masculina i femenina, i la juvenil amb un bon grup d'alumnes del centre de tecnificaci d'escalada i que promet espectacle.

A ms, aprofitarem perqu conegueu el local que ens ha cedit l'ajuntament i que ens far de seu des d'ara mateix, situat abans de la baixada al rocdrom, just al costat del Btt Lleida, i on farem rocdrom interior.
Abans de res volem donar les grcies a tots els patrocinadors, collaboradors i institucions que, tot i ser un temps difcil, ens han ajudat amb les seves aportacions a poder tirar-ho envant i tenir un bon grapat de premis per a tothom.

Us adjuntem el cartell d'aquesta d'aquesta edici on hi consta tota la informaci de la prova i us hi esperem!

Grcies i fins ben aviat!

Club d'escalada i muntanya Pardinyes - cemp -
__________________________________________________________________________________


XX Campeonato de escalada deportiva Pardinyes ROC 2010
XVII Memorial Antonio Fernndez Maniega "Llons"

Hola a todos y a todas,


Como cada ao vuelve la competicin de escalada deportiva Pardinyes ROC !
Este ao estamos de aniversario ya que llegamos a la vigsima edicin y lo queremos celebrar con todos vosotros haciendo una gran fiesta.
Nos hemos esperado hasta el 16 de octubre porque debido a obras de mejora que estn haciendo en esta zona del barrio de Pardinyes, nos estaban arreglando la instalacin elctrica y otras cositas que estaban para hacer.
El prximo sbado da 16 de octubre, a partir de las 9:30 empezamos la compe en el rocdromo del ro y tenemos previsto tres categoras: la absoluta masculina y femenina, y la juvenil con un buen grupo de alumnos del centro de tecnificacin de escalada y que promete espectculo.

Adems, aprovecharemos porque conozcis el local que nos ha cedido el ayuntamiento y que nos har de sede desde ahora mismo, situado antes de la bajada al rocdromo, justo junto al Btt Lleida, y dnde haremos rocdromo interior.

Ante todo queremos dar las gracias a todos los patrocinadores, colaboradores e instituciones que, a pesar de ser un tiempo difcil, nos han ayudado con sus aportaciones a poder llevarlo a cabo y tener un buen puado de premios para todo el mundo.

Os adjuntamos el cartel de esta de esta edicin donde consta toda la informacin de la prueba y ...!os esperamos!

!Gracias y hasta pronto!

Club d'escalada y muntanya Pardinyes - cemp -


Comentarios sobre este Post
0 usuarios han realizado 0 comentarios
    No existen comentarios para este post
Introduce tu comentario
Para introducir un comentario debes identificarte en Barrabes.com. Haz clic aqu para identificarte
Sobre este Blog
Blog creado por muntanyapardinyes el 23/11/2009Archivo

Mis Categoras

Enlaces

ltimos Posts


Mis Tags