Atencin

xafantpedres

     

, 00:02

Un dia al Caldern i el Javalambre

Publicado por carrasca64  |  0 comentarios
Dissabte, 20 de mar de 2010
Fotos preses amb cmeres Sigma Dp1s i Ricoh R8


Recordava de l'ltim hivern en Javalambre el refugi Rabad i Navarro tancat per obres. Enguany, se'm va ocrrer que seria una bona destinaci per a tancar l'hivern. Encara que en les pistes d'esqu encara queda bastant neu, en la resta de la serra ja est en retirada. Aix i tot, queden suficients geleres en les zones d'ombra i en els fons dels barrancs.
La ruta prevista passa per enllaar, eixint des del refugi, els dos cims mes importants de la zona, el Cerro Caldern o Alt de les Barraques i el Cim de la Serra de Javalambre i tornar de nou al refugi completant una ruta circular.

El temps no s excessivament dolent. No fa fred per amenaa pluja. A pesar que hem comenat a caminar prou tard, doncs venim directament de Valncia, ho fem amb la intenci de completar la ruta.
Aix, a les 10:45 vam eixir del refugi pel Gr direcci al Cam del Cerro Ventoso per a arribar a Matahombres i d'all a la Font de la Miel des d'on emprendrem l'ascens al Caldern o Barracas.
Desprs de descendir del Alto de las Barracas, detinguts en el refugi del Collado Buey vam comprovar l'hora i decidim fer la ruta completa. Plou ara amb insistncia i no cal perdre temps, aix que dinem pel cam.

Sens dubte, el tram de ruta entre el Collado Buey i el cim del Javalambre resulta ser realment atractiu. El pas pel barranc de la font de la Saladilla i sobretot les Pedres de Carchn i la Bellena sn paratges que ens sorprenen per la seua bellesa.

Us deixe els temps de passada ja que poden servir d'ajuda:
10:45 Refugi Rabad i Navarro
12:40 Font de la Miel
13:20 Collado Buey
13:50 Alt de les Barraques
14:20 Collado Buey
16:10 Pedres de Carchn
17:00 Cim del Javalambre
18:20 Refugi Rabad i Navarro


I ac teniu el track i waypoints de la ruta:
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=803345

A la nit, en el refugi uns muntanyencs d'Ontinyent ens conten que han estat en el barranc del Amanderos i que mereix la pena passar per all. Decidim que aquesta ser l'excursi per a dem al mat. Els guardes del refugi ens indiquen el cam i afigen que a l'acabar l'excursi podem anar amb cotxe per la pista fins a Riodeva i dinar all, en "El Saln", nic bar del poble on es menja estupendament. Aix ho farem.Comentarios sobre este Post
0 usuarios han realizado 0 comentarios
    No existen comentarios para este post
Introduce tu comentario
Para introducir un comentario debes identificarte en Barrabes.com. Haz clic aqu para identificarte
Sobre este Blog
Blog creado por carrasca64 el 24/07/2010

De viaje por las montaas valencianas


Archivo

ltimos Posts