Atencin

xafantpedres

     

, 18:39

Rtova i el Alt de les Aguiles

Publicado por carrasca64  |  0 comentarios
Diumenge 7 de febrer de 2010


Primer que res, agrair una vegada ms a RocaCoscolla la gentilesa a compartir tots els seus traks en la xarxa. No hi ha res millor per a preparar una excursi amb poc temps, que descarregar el recorregut. Moltes grcies de nou.
De tota manera, ac us deixe el track que vaig prendre en la meua excursi.
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=733906

Sempre em sorprn la rapidesa amb la qual ens submergim, des de la costa, en la solitud de la muntanya valenciana. Rtova es troba a molt pocs quilmetres de la bullcia d'una garna ciutat com Ganda i per sort mant l'agradable carcter de poble valenci.
Si ens hem creuat pel poble amb quatre persones, les quatre ens han saludat com si frem els seus vens !! Que bo i estrany en aquests temps.

El recorregut realitzat coincideix amb el PR-CV100. La ruta es: Rtova - Aqeducte - Font Galeries - Alt dels guiles - Font dels Llibrells -La Coveta - Rtova. Hem realitzat tamb la variant d'anada i tornada des de Galeries fins a les runes del Castell de Borr.

La ruta no s ni llarga ni arriba a ser excessivament dura. Es tracta d'uns 11 km. amb un desnivell acumulat aproximat de 600 metres. El recorregut es fa molt interessant ja que partint de les riberes del riu Vernisa i el ms profund dels barrancs arribem als cims de les muntanyes des d'on podem contemplar una fabulosa panormica.

La zona del riu i dels barrancs s un autntic goig ja que flueix aigua pertot arreu. s una sort que cal gaudir en el moment i recordar-lo.

Per a acabar el dia ja que hem estat rpids, ens presentem a dinar sense avisar en el Bar Nou de Rtova. Est ple. Cal esperar un poc per les tapes i plats casolans que ens van a servir mereixen la pena.

Comentarios sobre este Post
0 usuarios han realizado 0 comentarios
    No existen comentarios para este post
Introduce tu comentario
Para introducir un comentario debes identificarte en Barrabes.com. Haz clic aqu para identificarte
Sobre este Blog
Blog creado por carrasca64 el 24/07/2010

De viaje por las montaas valencianas


Archivo

ltimos Posts