Atencin

xafantpedres

     

, 10:50

Mes imatges de la Mariola

Publicado por carrasca64  |  0 comentarios
Dissabte 25 i diumenge 26 d'abril de 2009 .
Imatges preses amb una cmera Ricoh GRD.


Agres s un municipi situat en el nord de la provncia d'Alacant, en la comarca del Comtat de Cocentaina. Compta amb uns 600 habitants.

A la fi de l'any 1577 es va autoritzar a la fundaci del Convent de la Verge del Castell d'Agres. L'any segent van comenar les obres, i va acabar sent habitat per religiosos franciscans fins a la segona meitat del segle XX.

Pujar fins al santuari des del poble s una mica ms que un passeig. Est molt prop per el desnivell a salvar s considerable.

AL fons, el pic del Montcabrer. Desprs de salvar la forta pujada des del santuari fins al pla del refugi, solament ens queda la meitat de cam per una suau senda.

Cim i vrtex geodsic del Montcabrer

Xapa metllica que es mant des de fa 18 anys !

La famosa nevera coneguda com la cava arquejada

El Vinalop. Riu que naix en el paratge de la Font de la Coveta en el terme valenci de Bocairent i que descendeix pel terme alacant de Banyeres de Mariola. Els dos pobles de disputen el naixement d'aquestes aiges.

Fbrica de paper abandonada en la ribera del jove Vinalop.
La ruta per a accedir al naixement del riu comena en l'Alberg de Ulls de Canals, molt prop de Banyeres de Mariola. All trobem un lloc d'informaci i guarda del Parc Natural de la Serra de Mariola on podem agafar mapes i guies.


Entrada i primera escala i corda per a accedir a l'interior dels covetes dels moros a Bocairent. Podeu veure un fotoreportatge sobre Bocairent punxant ac.
__Comentarios sobre este Post
0 usuarios han realizado 0 comentarios
    No existen comentarios para este post
Introduce tu comentario
Para introducir un comentario debes identificarte en Barrabes.com. Haz clic aqu para identificarte
Sobre este Blog
Blog creado por carrasca64 el 24/07/2010

De viaje por las montaas valencianas


Archivo

ltimos Posts