Atencin

xafantpedres

     

, 20:13

Aigua i fred als Alps Italians

Publicado por carrasca64  |  0 comentarios

Fotos preses amb una cmera digital compacta Sony DSC-S85 en el mes d'agost de 2006.
El Cervino en Itali o Materhorn per als sussos s la muntanya perfecta. Este estiu de 2006 la seua ruta normal per Cervinia est tancada per despreniments importants a l'altura del coll del Lle. A ms, la capa de neu fresca tipus "ensucrat" li fa impracticable. Ens conformem amb estar als peus d'aquesta deessa.


Camp de cotonets

Pujem al cim del Breithorn de 4.164 metres des de Plateau Rosa. El Breithorn s un dels cuatremils ms accessibles dels Alps. AL fons, mar de nvols i sobre ell, un sol radiant.

El sol desapareix entre els nvols. Uns minuts en el cim de Breithorn, cal baixar rpid. A mesura que passen els segons, els muntanyers que tenim davant van desapareixent entre la boira.

Cmping Grans Jorases. A mitat de la Val Ferret, prop de Planpincieux. Porta el nom de les cimes ms importants d'este vessant del masss. Base d'acampada de les nostres excursions en la zona de Courmayeur. A penes tres quilmetres separen el cmping de la llengua del galciar. La humitat i el fred es fan notar en el fons de la vall.

Cam al refugi Bertone per la ruta 31. A la dreta la Val Ferret. Els nvols baixos i la fina plutja acompanyen als caminants en el Tour del Mont Blanc.

Mont de la Saxe


Ascens des de Planpincieux cap al refugi Boccalatte-Piolti que es troba al peu de les Grans Jorases. Desprs de superar el tram de les escales i les primeres cordes fixes cal donar mitja volta. Creix la pluja i el fred. La roca est mullada i ms amunt les segents cordes de pas obligatori cam del refugi estan gelades.
Comentarios sobre este Post
0 usuarios han realizado 0 comentarios
    No existen comentarios para este post
Introduce tu comentario
Para introducir un comentario debes identificarte en Barrabes.com. Haz clic aqu para identificarte
Sobre este Blog
Blog creado por carrasca64 el 24/07/2010

De viaje por las montaas valencianas


Archivo

ltimos Posts