Atención

Ciscu Caranord


Resultados para el mes de " DE 2015", 23:09

Cresta del Diable -Balaitús-

Publicado por Ciscu  |  0 comentarios  


La cresta del Diable està situada a la vall de Tena -Osca-, és l'aresta clàssica més difícil del Pirineu, molt aèrea i amb una dificultat de D o MD, amb molts passos de IV, IV+ i un pas de V+ (encara que es pot superar amb A0 amb dos pitons). Aquesta cresta, encara que més curta que la Salenques Tempestats, té major dificultat i exposició.

Des de Sallent de Gállego, continuem fins a l'aparcament de l'embassament de Sarra i pugem fins al refugi de Respumoso pel camí de Aguas Limpias (2h-2,30h).

Van vivaquejar a prop del refugi de Respumoso, en una nit freda, amb uns -5ºC, que van ser suficients per adonar-nos que no va ser bona idea portar els sacs lleugers d'estiu. A les 5 am ens aixequem per esmorçar i pujar pel barranc de Respumoso, camí normal del Balaitús, fins que arribem a un plató per desviar-nos a la dreta, baixar una mica, i remuntar una canal -tartera de roca blanca-. Arribem ... seguir leyendo »


Envía tu comentario (0)
Enviar a un amigo     Imprimir este Post

Sobre este Blog
Blog creado por Ciscu el 02/05/2009

Blog para divulgar las experiencias sobre mis actividades y viajes, así como mis opiniones sobre temas relacionados con el mundo de la montaña y el medio ambiente.


Archivo

Enlaces

Últimos comentarios

Mis Tags