Atencin

Ciscu Caranord

     

, 23:05

Perdiguero - Vall d'Ests-.

Publicado por Ciscu  |  0 comentarios
Front de nord, sud solejat, valls sota la neu, valls sota el sol. Diferncies climtiques a petites distncies, capritxosa climatologia. Al final, les baixes guanyen a les altes pressions. Sol i neu, nvols, vent i cada vegada ms boira, ms fred, neva. Ms foscor, s'acaba el temps, ms fred, girem cua...

Vall d'Estos -Perdiguero-: Sortida des de la carretera (1400 m). Remuntem la vall, fins la cabana del Tormo i passem per les antigues i runoses casernes militars i pugem direcci al coll Ubago (2.700 m). Poc abans, girem i baixem flanquejant cap a l'esquerra per un bosc dens de fagedes. Baixada molt dificultosa i gens recomanable. Sortim a la cabana de Sta Ana. Neu fins a l'aparcament.

Dies de neu, fort vent i baixes temperatures. Temperatures de referncia: Hospital de Benasque (-11C), refugi de la Renclusa (-14C) i refugi Respumoso (-19C).

Xavi, Pep i Ciscu
Comentarios sobre este Post
0 usuarios han realizado 0 comentarios
    No existen comentarios para este post
Introduce tu comentario
Para introducir un comentario debes identificarte en Barrabes.com. Haz clic aqu para identificarte
Sobre este Blog
Blog creado por Ciscu el 02/05/2009

Blog para divulgar las experiencias sobre mis actividades y viajes, as como mis opiniones sobre temas relacionados con el mundo de la montaa y el medio ambiente.


Archivo

Enlaces

ltimos Posts

Mis Tags